Schoningsavond

Energetische schoning met de mogelijkheid tot het stellen van vragen

Volgende
schoningsavond

 • 23 april 2024

Overzicht

 • Thuis via Zoom
 • Duur afhankelijk van het aantal deelnemers
 • 2 à 3 keer per maand
 • Start 20h00
 • € 35,00 per persoon

In het kort

 • Energetische schoning op afstand
 • Energetische uitleg
 • Stellen van vragen
 • Hulp bij lichamelijke klachten
 • Hulp bij psychische klachten

Schoningsavond

Energetische schoning met de mogelijkheid tot het stellen van vragen

Op deze website schrijf ik veel over positieve en negatieve energie en het belang van energetisch schonen, lees hierover bijvoorbeeld: De energetische wereld en De invloed van energie. Om de beïnvloeding door negatieve energie tegen te gaan, is het belangrijk energetisch te schonen, waarbij de negatieve energie verwijderd wordt en er gezorgd wordt dat de positieve energie vrij kan stromen. In het ideale geval leert iedereen zelf energetisch te schonen (dit kan tijdens de introductiecursus), maar voor diegenen die dit (nog) niet willen of extra hulp nodig hebben bij het schonen, is er de mogelijkheid een schoningsavond bij te wonen. Tijdens de schoningsavond wordt u op afstand energetisch geschoond, waarna u per Zoom contact met ons kunt leggen voor extra uitleg of een specifieke schoningsvraag. Zo kunt u extra aandacht vragen voor een bepaalde lichamelijke, geestelijke of energetische klacht en kan ik direct energetisch naar u kijken om vervolgens de energetische oorzaak aan te kunnen pakken. Ook kunt u uitleg krijgen om dit in de toekomst te kunnen voorkomen.

Klachten

Ik ga er van uit dat er positieve en negatieve energie bestaat en dat mensen last hebben van die negatieve energie. Naast psychische klachten als angst, depressiviteit en stress, kan de negatieve energie ook invloed hebben op het energetische systeem van het lichaam, waardoor blokkades kunnen ontstaan, die vervolgens ook fysieke klachten kunnen veroorzaken: onverklaarbare pijnen, ontstekingen en andere klachten. Tijdens een energetische schoning wordt de negatieve energie verwijderd waardoor klachten meteen kunnen verminderen of zelfs verdwijnen of het zelf- regenererend vermogen van het lichaam de kans krijgt te herstellen.

De schoningstechniek

Met de hoogtrillende positieve energie uit je handen kun je pijnlijke plekken van je lichaam instralen, kun je de energiestroom rond je lichaam (aura, energetische lichamen) helen, maar je kunt het ook gebruiken om de negatieve energie in het vertrek waar je je bevindt te neutraliseren of te verwijderen. Hiervoor hoef je niet naar elke hoek van de kamer te lopen om met je handen daar energie te stralen, dit kun je doen met gedachtekracht. Met je gedachte kun je de energie daarheen sturen waar nodig is. Op deze manier kun je bijvoorbeeld ook een beschermende koepel om je huis maken (zie ook: Bescherm jezelf), en met deze zelfde techniek wordt het, na oefening, ook mogelijk plaatsen en mensen verder weg te schonen. Daarom is het mogelijk een energieschoning uit te voeren op afstand, waarbij direct contact niet nodig is. Het enige wat wel altijd nodig is, is toestemming van de persoon in kwestie om je te mogen bemoeien met zijn of haar energie.

De schoningsavond

De schoningavond bestaat uit twee onderdelen. Tijdens het eerste deel wordt u op afstand energetische geschoond zonder direct contact. Na deze schoningssessie is er de mogelijkheid, voor degenen die dit willen, contact te leggen via Zoom. In deze groepssessie via Zoom kunt u meer uitleg krijgen over wat er energetisch aangetroffen is en kunt u extra aandacht vragen voor bepaalde klachten. Tijdens de Zoomsessie kan ik ook energetisch naar u kijken en kunnen de aangetroffen energetische problemen direct aangepakt worden. Bovendien kan ik u uitleggen wat u zelf kunt doen om dit in de toekomst te voorkomen. Ook is het mogelijk, indien daar voldoende tijd voor is, meer algemenere vragen te stellen over de energetische wereld.

Praktisch

Er vinden een aantal schoningsavonden per maand plaats, hou voor de precieze data de kalender in de gaten of meldt u aan voor de nieuwsbrief en ontvang aan het begin van elke maand de data van de verschillende activiteiten automatisch in uw mailbox. Ik hoop dat u, wellicht na het lezen van de verschillende artikelen, het belang erkent van het energetisch schonen en niet langer blijft lopen met de gevolgen van beïnvloeding door negatieve energie, maar deelneemt aan een schoningsavond en zelf gaat proberen het verschil te ervaren. Meer praktische informatie en het speciale inschrijfformulier vind u bij inschrijven schoningsavond. Indien u liever niet deelneemt in groepsverband is het ook mogelijk geschoond te worden tijdens een consult. Graag ontmoet ik u tijdens een van de schoningsactiviteiten.

Karin

"Verlost van onverklaarbare pijntjes"