Workshop

Nieuwe technieken en aan jezelf werken voor cursisten

Volgende
workshops

  • 1 augustus 2024
  • 2 augustus 2024

Overzicht

Aanmelden is mogelijk via email,
maar uitsluitend na voltooiing van de Cursus leven op gevoel

In het kort

  • Update van nieuwe technieken
  • Energetische controle
  • Werken aan jezelf
  • Leren van elkaar
  • Adviezen
  • Geleide meditatie

Workshop

Nieuwe technieken en aan jezelf werken voor cursisten

De energetische wereld is geen statisch iets, maar aan verandering onderhevig. Daarom moeten ook de schoningstechnieken van tijd tot tijd wat aangepast worden. Tijdens de workshops worden deze nieuwe technieken besproken en geoefend, zodat we beter of sneller kunnen schonen of beter beschermd zijn bijvoorbeeld. Ook worden de workshops gebruikt om te oefenen met het voelen en het opbouwen van energie. Daarnaast is er de mogelijkheid om aan jezelf te werken voor spirituele groei. Indien de tijd dit toelaat, kan de workshop afgesloten worden door een geleide meditatie om op die manier op een veilige en zuivere manier in contact te komen, met het licht, je gids of je ziel, ook kunnen herinneringen verwerkt worden of inzichten verkregen worden over je levenspad. Omdat we tijdens de workshops voortborduren op de geleerde schoningstechnieken en kennis over de energetische wereld zoals het aan bod komt tijdens de cursus leven op gevoel, is deelname aan die cursus een voorwaarde voor aanwezigheid bij de workshops. Voor iedereen die nog geen cursus gevolgd heeft, maar toch graag met de energetische wereld aan de slag wil, zijn er de geleide meditaties.

Aan jezelf werken

We zijn allemaal op de aarde om te leren en te groeien, dit is een automatisch proces, wat zeker als je ervoor open staat (je hebt geen overtuigingen, laat oude ideeën makkelijk los en je legt geen voorwaarden op aan het leven), helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Maar helaas is dit nu precies wat moeilijk is voor de moderne mens, we zitten vol overtuigingen, blijven zo lang mogelijk vasthouden aan oude ideeën en hebben een verwachting van hoe het leven hoort te zijn. Werken aan jezelf is daarom durven echt naar jezelf te kijken, kijken of je eigenlijk wel tevreden bent met wie je bent en, als blijkt dat dit niet het geval is, dat je je best gaat doen dit te veranderen. De eerste stap om hier mee te beginnen is het doorbreken van patronen, want lopen over gebaande wegen, veranderingen uit de weg gaan en je alleen met het vertrouwde bezighouden brengt geen groei, geen inzichten en geen verandering. Maak van jezelf degene die jij wilt zijn, iemand waar je trots op kunt zijn, blij van wordt en gelukkig mee kunt zijn.

Delen met anderen

Voor iedereen is het belangrijk om op zijn minst één persoon te hebben waarbij je volledig jezelf kunt zijn en waarmee je kunt brainstormen over de dingen waar je mee zit. Dit geldt voor praktische zaken maar zeker ook voor energetische zaken en al helemaal als je in het proces zit van het werken aan jezelf. Voor anderen is het namelijk vaak een stuk makkelijker om te herkennen waar het probleem waar je tegen aan loopt zit dan dat het voor jou is. Ook een frisse blik op de situatie van iemand anders, eens in de zoveel tijd, kan veel bijdragen. Daarom is er tijdens de workshop ook tijd om je persoonlijke problemen of valkuilen te delen, zodat we elkaar kunnen helpen. Voor beide partijen kan een dergelijk proces inzichten en groei brengen.

Praktisch

De workshops vinden in principe aan het begin van elke maand plaats op afstand via Zoom of, voor geïnteresseerden, in Frankrijk en zullen altijd kleinschalig zijn, met maximaal 12 deelnemers om zo voldoende tijd te hebben en iedereen, die dat wil, aan het woord kan komen. Meestal wordt er gestart met het oefenen van het energetisch schonen, waarbij ook eventuele nieuwe technieken ter sprake komen, waarna er tijd is voor het bespreken van de energetische problemen, valkuilen of vorderingen van de aanwezigen. Als de tijd het toe staat, kan er gezamenlijk gemediteerd worden, waarna deze belevenissen nog besproken kunnen worden. En uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen over energetische zaken. Betaling van deelname aan de workshop is mogelijk via de online betaalpagina. De workshops zijn een must om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en een hulp bij het werken aan jezelf, daarom ontmoet ik (oud-)cursisten graag tijdens de workshops.

Karin

"Een 'must' voor m'n ontwikkeling"