Tarieven

Overzicht van de prijzen van de activiteiten

Activiteit Standaardprijs
Geleide meditatie van:

€ 44,50

voor: € 35,00 per pers.

Schoningsavond

met kennismakingskorting

€ 35,00 per persoon

€ 27,50 per persoon

Introductiecursus

vrijblijvende eerste les

€ 220 per persoon

€ 40,00 per persoon

Consult € 62,50 per consult
Voor cursisten
Oefenavond € 35,00 per persoon
Regeneratie € 27,50 per persoon
Regeneratie + gezamenlijke meditatie € 44,50 per persoon
Workshop € 76,50 per persoon
Voordeelabonnement€ 192,50 p.p. per maand
Cursus leven op gevoel € 360 per persoon

Online betaling is mogelijk via: iDeal, Bancontact, Creditcard of overschrijving.

Korting

Indien uw financiële situatie het niet toestaat de standaardprijzen te betalen, kunt u voor de start van de activiteit, korting aanvragen via e-mail. Wel wil ik u vragen hier alleen gebruik van te maken als het echt nodig is. Het is een sociale regeling om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden actief deel te nemen aan de energetische wereld, om zelf te kunnen groeien, maar ook om de wereld met z’n allen naar een hoger plan te brengen. Gebrek aan geld mag hierin nooit de belemmerende factor in zijn.

Kennismakingskorting

Een eenmalig kennismakingskorting is mogelijk voor deelname aan een schoningsavond voor iedereen die zich aanmeldt voor de nieuwsbrief. Na aanmelding ontvangt u een eenmalig te gebruiken kortingscode. Meldt u hier aan voor de nieuwsbrief.

Vrijblijvende eerste les groepscursus

Om zoveel mogelijk mensen kennis te kunnen laten maken met de energetische wereld is er de mogelijkheid om een vrijblijvende eerste les bij te wonen. Is het niets voor je kun je na deze eerste les zonder probleem stoppen. Bij inschrijving voor de cursus wordt daarom als inschrijfgeld alleen het bedrag voor de eerste les gevraagd. Als je na deze eerste les besluit door te willen gaan kun je het resterende bedrag voldoen via de speciale betaalpagina.

Voordeelabonnement

Voor degenen die, na afronding van de cursus leven op gevoel, elke maand aan de terugkerende activiteiten wensen deel te nemen, is het voordeelabonnement in het leven geroepen. Voor een vast bedrag per maand kun je elke maand deelnemen aan 1 workshop, 2 of 3 (afhankelijk van de maand) regeneraties en 2 regeneraties met geleide meditatie. Niet alleen ben je met het voordeelabonnement een stuk goedkoper uit als je wilt deelnemen aan alle activiteiten, ook wordt het abonnementsgeld elke maand automatisch afgeschreven, waardoor je er geen omkijken meer naar hebt. Meer informatie: inschrijven voordeel abonnement.