Regeneratie en meditatie

Energetische schoning en meditatie voor cursisten

Volgende
regeneratie

  • 15 juli 2024
met gezamenlijke meditatie:
  • 25 juli 2024

Overzicht

Aanmelden is mogelijk via email,
maar uitsluitend na voltooiing van:
Voor regeneratie > de introductiecursus
Voor gezamenlijke meditatie > de cursus leven op gevoel.

In het kort

  • Ontspanning
  • Energetische schoning
  • Meditatie
  • Inzichten ontvangen
  • Aan jezelf werken

Regeneratie en meditatie

Energetische schoning en meditatie voor cursisten

Zodra je besluit zelf ook energetisch te willen leven, is wekelijks deelnemen aan een regeneratie en meditatie een logische stap. Het geeft namelijk de mogelijkheid om op een zuivere en veilige manier te mediteren en aan je eigen persoonlijke ontwikkeling te werken en daarmee aan je zieledoel, wat dé reden is dat we op de aarde zijn. Wilt u hier meer over weten, lees dan het stuk: Waarom zijn we op de aarde?. Laad jezelf tijdens de wekelijkse thuisregeneratieavond weer helemaal op met energie en nieuwe inzichten om volledig tot rust gekomen aan de nieuwe week te kunnen beginnen. Voorwaarde voor deelname is dat je zelf energetisch kunt schonen en voldoende kennis van de energetische wereld hebt. Voor deelname aan de regeneratie is voltooiing van een van de introductiecursussen daarom noodzakelijk.

Energetische schoning

Tijdens een regeneratieavond worden alle deelnemers en hun directe omgeving geschoond en gecontroleerd op negatieve energie en beïnvloeding, wat zeer interessant is, zeker voor de beginnend schoner, omdat goed energetisch schonen toch wel wat oefening vraagt. Deze oefening is nodig om goed te leren voelen, bijvoorbeeld het verschil tussen negatieve energie en positieve energie, maar zeker ook hoe het voelt om echt jezelf te zijn, zonder beïnvloed te worden en ook hoe het voelt om in direct contact te staan met de energie vanuit het licht. De regeneratie is uitermate geschikt om dit te oefenen, omdat je er tijdens deze avond van uit kunt gaan dat je energetisch gezien helemaal schoon bent. Daarnaast is oefening nodig om voldoende energie op te bouwen om daadwerkelijk alles zelf weg te kunnen schonen. Voor een beginnend schoner is het daarom niet altijd mogelijk jezelf volledig zuiver te krijgen, hier hulp bij krijgen tijdens de regeneratie is ook daarom zeer waardevol.

Meditatie

Nadat je geschoond bent, wordt er een directe verbinding aangelegd met het licht en is er tijd om op een veilige en zuivere manier zelfstandig te mediteren om op die manier inzichten in dagelijkse of energetische problemen te krijgen en d.m.v. ingevingen oplossingen voor deze problemen te verkrijgen. Daarnaast is het mogelijk inzichten te ontvangen over vragen die je hebt of adviezen te krijgen om spirituele groei op het energetisch levenspad mogelijk te maken. Ook wordt het door meditatie makkelijker om contact, en daardoor meer harmonie, te krijgen tussen ziel en geest. Of misschien zijn er lichamelijke problemen waar extra heling voor nodig is, of is de meditatie simpelweg noodzakelijk om volledig tot rust te kunnen komen in het, voor velen, hectische en drukke leven van tegenwoordig. Het is echte tijd voor jezelf, zowel mentaal, lichamelijk als voor de ziel en geest.

Geleide meditatie

Twee keer in de maand vindt er aansluitend op het schoningsgedeelte van de regeneratieavond een gezamenlijke geleide meditatie plaats. In tegenstelling tot de meditaties tijdens de normale regeneratieavond, waarbij je zelf in stilte mediteert of met begeleidende muziek, vinden deze meditaties in groepsverband plaats met een gesproken begeleiding. Deze meditaties zijn vergelijkbaar met de meditaties van de introductiecursussen en de geleide meditaties. Vanuit de veilige meditatieplek wordt een energetische wandeling gemaakt, worden technieken geoefend, wordt er geoefend met het voelen van energie of kunnen inzichten van onze helpers uit het licht of van de eigen ziel en/of geest ontvangen worden, allemaal bedoeld om te leren en te groeien. Ook is er bijvoorbeeld aandacht voor het energetisch systeem van het lichaam, zijn er verwerkingsmogelijkheden voor herinneringen uit het verleden en zijn er energetische lessen. En dat allemaal vanuit een veilige en zuivere omgeving.

Praktisch

De wekelijkse regeneratie vindt op afstand plaats, wat betekent dat je thuis in je eigen beschermende koepel geschoond wordt en kunt mediteren. De thuisregeneraties worden ’s avonds gehouden, waarbij de deelnemers, in een gemakkelijke stoel, vanaf ongeveer 19h zelf starten met energetisch schonen, waarna wij vanaf 19h30 alle deelnemers en hun directe omgeving zullen schonen op afstand. Zodra je voelt dat alles in orde is en het contact met het licht voelt, kun je zelfstandig gaan mediteren. Er kan zelf gekozen worden in stilte te mediteren of met rustige achtergrondmuziek. Een speciaal door ons samengestelde Spotify lijst met rustige muziek is hiervoor beschikbaar. De gevarieerde muziek in deze lijst is uitgekozen om verschillende sferen op te roepen, om tot ideeën, ingevingen en zelfs verwerkingsmomenten te komen. Op de dag dat er ook een gezamenlijke meditatie op het programma staat, kan er vanaf 20h verbinding gemaakt worden via Zoom voor een gezamenlijke meditatie. Voor geïnteresseerden is het tevens mogelijk live in Frankrijk deel te nemen. Betaling kan worden gedaan via de online betaalpagina. Graag ontmoet ik jullie tijdens de gezamenlijke meditatie.

Karin

"Elke week echt een moment voor mezelf"