Hulp en advies

Energetische schoning en persoonlijk advies

Bewustwordingsproces

De energetische wereld is een groot deel van ons bestaan op de aarde, toch is het slechts voor weinigen weggelegd hier als vanzelf inzicht in te hebben of gebruik van te kunnen maken. Voor de meesten van ons is hier een bewustwordingsproces en veel oefening voor nodig. Zo ook voor mij. Hoe mijn reis op het spirituele pad is geweest leest u elders op deze site, maar als gevolg van dit jarenlange proces heb ik, samen met mijn partner Dolf, inmiddels de mogelijkheid gekregen ook anderen te helpen op energetisch vlak.

Specialisatie

Mijn twee specialisaties op dit gebied zijn; het op zuivere manier contact leggen met onze energetische helpers en het energetisch kijken. Dolf heeft na zijn eigen energetische bewustwordingsproces als specialisaties energetisch voelen en energetisch schonen. Samen vormen we daarom een goed team dat elkaar aanvult. Zo kan hij de dingen die ik zie controleren en aanvullen door wat hij voelt, de negatieve energie die ik zie wegschonen en de omgeving schoonhouden terwijl ik contact kan leggen met onze energetische helpers. Dit is waarom we de energetische activiteiten zoals vernoemd op deze site altijd samen uitvoeren.

Energetische schoning

Klachten

Ik ga er van uit dat er positieve en negatieve energie bestaat en dat mensen last hebben van die negatieve energie. Naast psychische klachten als angst, depressiviteit en stress, kan de negatieve energie ook invloed hebben op het energetische systeem van het lichaam, waardoor blokkades kunnen ontstaan, die vervolgens ook fysieke klachten kunnen veroorzaken: onverklaarbare pijnen, ontstekingen en andere klachten. Meer hierover in: De invloed van energie.

Energetische schoning

Tijdens een energetische schoning wordt de negatieve energie verwijderd waardoor klachten meteen verminderen of zelfs verdwijnen of het zelf- regenererend vermogen van het lichaam de kans krijgt te herstellen.

Activiteiten

Energetische schoning is mogelijk tijdens de volgende activiteiten:

Schoningsavond

Energetische schoning en groepssessie via Zoom.

Geleide meditatie
Geleide meditatie

Maandelijks onder begeleiding mediteren na schoning via Zoom.

Consulten

Energetische schoning en hulp bij levensvraagstukken via telefoon of e-mail.

Regeneratie
Regeneratie

Wekelijkse energetische schoning en meditatie voor cursisten.

Oefenavonden

Maandelijkse energetische schoning en oefening van technieken voor cursisten.

Persoonlijk advies

Groei van de ziel

Ik ga er van uit dat we incarneren op de aarde om de ziel de mogelijkheid te geven te kunnen groeien. Van te voren wordt daarom een pad uitgestippeld dat er voor zal zorgen dat we zoveel mogelijk kunnen leren tijdens ons verblijf op de aarde. De ziel, het onderbewuste, is van dit pad op de hoogte, de geest, het bewuste, in principe echter niet. Om ons te helpen op dit pad worden we bovendien ondersteund door een of meerdere gidsen of lichtwezens. Meer hierover in: Waarom zijn we op de aarde?

Advies

Door contact te leggen met de helpers vanuit het licht is het, indien het energetisch klimaat dit toelaat, voor mij mogelijk advies te geven bij levensvraagstukken en de keuzemomenten in het leven. Vanuit de energetische wereld zullen echter nooit kant-en-klare oplossingen worden gegeven. Vaak worden de positieve en negatieve kanten van de verschillende mogelijkheden belicht, waardoor het maken van keuzes makkelijker wordt. Het is aan iedereen voor zich om de uiteindelijke beslissing te nemen.

Activiteiten

Persoonlijk advies krijgen is mogelijk tijdens de volgende activiteiten:

Consulten

Energetische schoning en hulp bij levensvraagstukken via telefoon of e-mail.

Consulten
Oefenavonden
Oefenavonden

Maandelijkse energetische schoning en oefening van technieken voor cursisten.

Workshops

Maandelijkse bijscholing van technieken en aan jezelf werken voor gevorderde cursisten.

Workshop

Graag spreek ik u tijdens een van de activiteiten.

Karin