Inschrijven groepscursus

Informatiepagina inschrijving groepscursus van de introductiecursus

De cursus

De online groepscursus is één van de twee varianten van de introductiecursus. De groepscursus vindt plaats op afstand via Zoom. (Meer informatie en inloggegevens ontvangt u na inschrijving.) De cursus bestaat uit 6 lessen, die 1 keer per week steeds op een dinsdagavond in 6 opeenvolgende weken plaatsvinden. De avonden starten om 20h en duren tussen de 1 en 2,5 uur, o.a. afhankelijk van gestelde vragen en nabespreking. Bovendien zullen de eerste lessen bewust korter gehouden worden om op die manier aan het mediteren en de energie te kunnen wennen. Hierdoor zullen de laatste avonden meestal een stuk intensiever zijn dan de eerste. Voor de start van de cursus zullen alle deelnemers op afstand energetisch geschoond worden. De kleinschaligheid van de cursus uit zich in het feit dat er per cursus maximaal 12 deelnemers zijn.

Inschrijving

Inschrijven is mogelijk door middel van het inschrijfformulier. De kosten van de groepscursus bedragen € 220 per persoon. Door inschrijving en betaling van het inschrijfgeld (bedrag voor de eerste les) van € 40, geeft u aan (online) aanwezig te willen zijn bij de 6 cursusavonden en het resterende cursusgeld uiterlijk na afloop van de eerste cursusavond te voldoen. De volgende groepscursussen:

  • Start 3 september 2024
Workshop
Persoonlijke online cursus

Annulering

Annulering met volledige restitutie is kosteloos mogelijk tot 7 dagen voor de start van de cursus, daarna blijft u, bij annulering zonder geldige reden, enkel het inschrijfgeld (bedrag voor de eerste les) verschuldigd. Bij annulering met restitutie, ontvangt u het volledige bedrag wat u voldaan heeft bij inschrijving terug via dezelfde betaalmethode als die u gebruikt heeft bij de betaling. Annuleren is mogelijk door het sturen van een e-mail, waarna automatisch, indien van toepassing, het inschrijfgeld zo snel mogelijk geretourneerd wordt, maar uiterlijk binnen 14 dagen.

Geleide meditatie tijdens de groepscursus
Geleide meditatie tijdens de groepscursus

Vrijblijvende eerste les

Mocht u na afloop van de eerste avond besluiten dat de cursus toch niets voor u is, kunt u zonder problemen stoppen met de cursus en is betaling van het resterende cursusgeld niet meer nodig. Het sturen van een e-mail volstaat om u af te melden.

Betaling

Betaling van het inschrijfgeld vindt plaats als onderdeel van het inschrijfformulier en is daarmee voorwaarde voor inschrijving, ook is het mogelijk direct het bedrag van het totale cursusgeld te voldoen. Betaling van het overige cursusgeld (bij betaling van enkel het inschrijfgeld bij aanmelding) is op elk moment mogelijk via de speciale betaalpagina. In beide gevallen kunt u als betaalmethodes kiezen uit: iDeal, Bancontact, Credit card of overschrijving.

Bedenktijd

De wettelijke bedenktijd van 14 dagen voor consumenten is niet geldig bij inschrijving voor de cursus omdat er sprake is van een dienst met betrekking tot vrijetijdsbesteding waarbij een duidelijk datum en tijd wordt afgesproken. Wel kunt u tot 7 dagen voor de start van de cursus gebruik maken van kosteloze annulering. Annuleren is mogelijk door het sturen van een e-mail.

Introductiecursus op afstand

Korting

Indien uw financiële situatie het niet toestaat de standaardprijs te betalen, kunt u korting aanvragen, bekijk voor meer informatie de tarieven pagina.

Privacy

Privacy is belangrijk, daarom is er een duidelijk privacybeleid opgesteld dat u op de website kunt lezen. Door inschrijving voor de groepscursus gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens zoals aangegeven in dit Privacybeleid.

Indien u een probleem ondervindt bij het gebruik van het formulier of als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen via e-mail.