Afspraak telefonisch consult

Informatiepagina over telefonische consulten

Het telefonisch consult

Een telefonisch consult is een van de mogelijkheden voor een consult, het is ook mogelijk een consult per e-mail aan te vragen. De consulten zijn bedoeld voor energetische schoning en het geven van advies, tevens is het mogelijk vragen te stellen over de energetische wereld. Het telefonisch consult vindt uiteraard telefonisch plaats en per consult wordt er 30 minuten gereserveerd, wat over het algemeen voldoende is voor een energetische schoning met een korte uitleg. De consulten vinden uitsluitend op afspraak plaats en worden in principe in de middag gepland, al zijn er, voor diegenen die ’s middags geen mogelijkheid voor een consult hebben, ook plekken in de avond beschikbaar.

Maak een afspraak

Een afspraak maakt u eenvoudig via de agenda, waarna u per e-mail een bericht ontvangt met een bevestigingslink. Na bevestiging ontvangt u een e-mail met meer informatie over het consult. De kosten voor een telefonisch consult bedragen € 62,50 per consult, die na afloop van het consult voldaan kunnen worden via de speciale betaalpagina. Op het afgesproken tijdstip zal ik u bellen op het telefoonnummer dat u opgeeft tijdens het maken van de afspraak.

Annulering

Annulering is kosteloos mogelijk tot tot 24 uur voor het consult, daarna bent u bij annulering zonder geldige reden of afwezigheid op het afgesproken moment, de kosten voor het consult verschuldigd. Annuleren is mogelijk via de link in het bevestigingsmailtje dat u ontvangt.

Telefonisch consult
Telefonisch consult

Bedenktijd

De wettelijke bedenktijd van 14 dagen voor consumenten vervalt zodra het telefonisch consult heeft plaatsgevonden (indien dit binnen de 14 dagen is). Tot 24 uur voor de start van het telefonisch consult kunt u gebruik maken van kosteloze annulering. Annuleren is mogelijk via de annuleringslink in de bevestigings-e-mail.

Betaling

De betaling van het consult gaat in principe in goed vertrouwen na afloop van het consult, maar is op elk moment mogelijk via de speciale betaalpagina. Betaling is mogelijk met iDeal, Bancontact, Credit card of overschrijving.

Consult per telefoon
Consult per telefoon

Kortingen

Indien uw financiële situatie het niet toestaat de standaardprijs te betalen, kunt u korting aanvragen, bekijk voor meer informatie de tarieven pagina.

Privacy

Privacy is belangrijk, daarom is er een duidelijk privacybeleid opgesteld dat u op de website kunt lezen. Door het maken van een afspraak voor een telefonisch consult gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens zoals aangegeven in dit Privacybeleid.

Indien u een probleem ondervindt bij het gebruik van de agenda of als u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen via e-mail.