Consulten

Energetische schoning en hulp bij levensvraagstukken

Alle consulten

op afspraak

Overzicht

Plan een telefonisch consult:
Agenda

Consult per e-mail: Aanvragen

In het kort

 • Hulp bij lichamelijke klachten
 • Hulp bij psychische klachten
 • Energetische schoning op afstand
 • Advies bij levensvraagstukken
 • Advies bij het maken van keuzes
 • Voor vragen over de energetische wereld

Consulten

Energetische schoning en hulp bij levensvraagstukken

Energetische schoning is essentieel voor een energetisch gezonde levensstijl daarom komt dit in bijna elk onderdeel van deze website en bij elke activiteit terug. Meer informatie over het belang van energetisch schonen vindt u daarom in meerdere stukken, zie bijvoorbeeld: De invloed van energie en De energetische wereld. Ook zal ik daarom iedereen altijd aanraden zelf te leren schonen door het volgen van een van de cursussen die ik hiervoor geef. Maar voor degenen die dit wensen is er ook extra schoningshulp mogelijk door middel van het bijwonen van een schoningsavond of het afspreken van een consult. Tijdens het consult kan ik energetisch naar u kijken en wordt u op afstand energetisch geschoond. Daarnaast kan ik u meer uitleggen over de energetische wereld indien u dit wenst of adviseren.

Klachten

Door de aanwezigheid van negatieve energie om ons heen, kunnen allerlei klachten ontstaan. Deze energie kan niet alleen psychische klachten zoals angst, depressie en stress veroorzaken, maar ook het energetische systeem van het lichaam beïnvloeden. Dit kan leiden tot blokkades die op hun beurt fysieke klachten zoals onverklaarbare pijnen, ontstekingen en andere symptomen kunnen veroorzaken. Bij een energetische schoning wordt deze negatieve energie verwijderd, waardoor klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen, en bovendien wordt door middel van positieve energie het energiesysteem hersteld, waardoor het zelfregenererend vermogen van het lichaam de kans krijgt te herstellen.

Adviezen

Door veel met positieve energie te werken wordt je persoonlijke trilling steeds hoger, waardoor het mogelijk wordt ingevingen te ontvangen en na veel oefening zelfs advies te krijgen van de gidsen en lichtwezens. Op deze manier is het voor mij, indien het energetisch klimaat dit toelaat, mogelijk advies te geven bij levensvraagstukken en de keuzemomenten in het leven. Vanuit de energetische wereld zullen echter nooit kant-en-klare oplossingen worden gegeven. Vaak worden de positieve en negatieve kanten van de verschillende mogelijkheden belicht, waardoor het maken van keuzes makkelijker wordt. Het is aan iedereen voor zich om de uiteindelijke beslissing te nemen.

Telefonisch consult

Na het maken van een afspraak, zal ik u op het afgesproken tijdstip bellen op het nummer dat u door geeft. Vervolgens kunt u aangeven wat uw problemen of klachten zijn, waarna ik energetisch naar u zal kijken en negatieve energie verwijderd zal worden, zowel bij u persoonlijk als in uw omgeving. Ook blokkaden in het energetisch systeem van het lichaam zullen, zo veel als mogelijk, opgelost worden, soms is het hiervoor nodig een vervolgconsult af te spreken ter controle en/of om bij terugkerende problemen op zoek te gaan naar een dieperliggende oorzaak. Ik zal met u bespreken wat ik heb aangetroffen en aangeven wat u zelf kunt doen om dit te verbeteren of in de toekomst te voorkomen. Voor elk telefonisch consult wordt een half uur gereserveerd. Een afspraak voor een telefonisch consult maakt u gemakkelijk via de online agenda.

Consult via e-mail

Voor een consult via e-mail kunt u een e-mail bericht sturen met daarin in het kort uw problemen en/of klachten waarover u advies of waarvoor u een energetische schoning wenst. Net als bij een telefonisch consult, zal ik energetisch naar u kijken en negatieve energie zal verwijderd worden, zowel bij u persoonlijk als in uw omgeving. Of ik kan u indien gevraagd adviseren. In beide gevallen ontvangt u een e-mail met meer uitleg. Een consult per e-mail start u eenvoudig via het speciale consultformulier.

Is een consult voor mij nodig?

Een energetische schoning is aan te raden als u:

 • Lichamelijke pijn ervaart
 • Last heeft van chronische vermoeidheid
 • Slaapproblemen heeft
 • Onrustig of gestrest bent zonder duidelijke aanleiding
 • Concentratieproblemen heeft
 • Zich depressief voelt
 • Angstig bent of last heeft van angstaanjagende dromen
 • Zich niet uzelf voelt
 • Zich beïnvloed voelt door anderen
 • Niet lekker in uw vel zit of uit balans bent
 • Op zoek bent naar inzichten
 • Enz.

Ik hoop dat ik u het vertrouwen heb kunnen geven om contact op te nemen als u dit nodig heeft. Blijf niet lopen met onverklaarbare pijnen of klachten, maar maak vandaag nog een afspraak voor een consult. Zorg dat u weer op u zelf kunt vertrouwen en laat u niet langer beïnvloeden door negativiteit. Graag spreek ik u tijdens een telefonisch consult of via e-mail.

Karin

"Artsen konden niets vinden."