Aanvraag consult per e-mail

Informatiepagina consult per e-mail

Het consult via e-mail

Een consult per e-mail is een van de mogelijkheden voor een consult, het is ook mogelijk een afspraak te maken voor een telefonisch consult. De consulten zijn bedoeld voor energetische schoning en het geven van advies, tevens is het mogelijk vragen te stellen over de energetische wereld. Een consult is op elk moment te starten via het consultformulier, waarna u via e-mail antwoord ontvangt.

Start een consult

Een consult per e-mail start u eenvoudig via het consultformulier, waarna u per e-mail een bevestigingsbericht ontvangt. De energetische schoning behorend bij het consult vindt plaats op het moment dat er de mogelijkheid voor is, maar over het algemeen binnen drie werkdagen, waarna u per e-mail meer uitleg ontvangt. De kosten voor een consult per e-mail bedragen € 62,50 per consult, die na afloop van het consult voldaan kunnen worden via de speciale betaalpagina

Duur van het consult

Voor een consult per e-mail zal een half uur gereserveerd worden, wat over het algemeen voldoende is voor een energetische schoning en/of het behandelen van eenvoudige vragen. Indien niet alle vragen of wensen in die tijd behandeld kunnen worden, zullen we dit laten weten en een vervolgconsult adviseren voor behandelingen van de nog openstaande vragen of wensen. Uiteraard staat het u vrij hier wel of geen gebruik van te maken.

Consult per e-mail

Bedenktijd

De wettelijke bedenktijd van 14 dagen voor consumenten vervalt als het consult plaatsvindt binnen deze bedenktijd. Als voorwaarde voor het afspreken van een consult via e-mail dient u hier, via het consultformulier, mee akkoord te gaan.

Betaling

De betaling van het consult gaat in principe in goed vertrouwen na afloop van het consult, maar is op elk moment mogelijk via de speciale betaalpagina. Betaling is mogelijk met iDeal, Bancontact, Credit card of overschrijving.

Consult per mail

Kortingen

Indien uw financiële situatie het niet toestaat de standaardprijs te betalen, kunt u korting aanvragen, bekijk voor meer informatie de tarieven pagina.

Privacy

Privacy is belangrijk, daarom is er een duidelijk privacybeleid opgesteld dat u op de website kunt lezen. Door het invullen van het consultformulier voor een consult per e-mail gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens zoals aangegeven in dit Privacybeleid.

Indien u een probleem ondervindt bij het gebruik van het consultformulier of als u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen via e-mail.