Inschrijven schoningsavond

Informatiepagina inschrijving schoningsavond

De schoningsavond

De schoningsavond is een van de manieren om energetisch geschoond te worden. De schoningsavonden vinden meerdere keren per maand plaats op een maandagavond. Geïnteresseerden kunnen via e-mail op de hoogte worden gehouden van de geplande data, meldt je hiervoor aan voor de nieuwsbrief. De avonden starten om 20h00, de duur van de avonden is volledig afhankelijk van het aantal deelnemers en de gestelde vragen. Bij het maximale aantal van 12 deelnemers duurt de avond maximaal 2,5 uur. De schoningsavonden zijn door iedereen te volgen en bestaan uit twee onderdelen. Het eerste deel bestaat uit een algemene energetisch schoning op afstand en neemt ongeveer een halfuur in beslag. Het tweede deel is de Zoomsessie waarin op meer specifieke schoningsvragen ingegaan kan worden.

Energetische schoning

Zoals gezegd starten we met een energetische schoning (om 20h00). Tijdens de energetische schoning worden alle deelnemers en hun directe omgeving geschoond en gecontroleerd op negatieve energie en beïnvloeding. Dit gebeurt op afstand, zonder direct contact. Probeer deze tijd te gebruiken om wat te ontspannen, of probeer te voelen of je iets voelt veranderen in je lichaam tijdens de energieschoning, probeer bovendien, indien mogelijk, goed te aarden.

Groepssessie via Zoom

Na de energetische schoning is er, voor degenen die dat willen, vanaf 20h30 de mogelijkheid verbinding te maken via Zoom (inloggegevens ontvangt u na aanmelding via e-mail). Zodra wij klaar zijn met het schonen van de deelnemers, zullen ook wij inloggen bij Zoom. De exacte tijd is afhankelijk van het aantal deelnemers en de hoeveelheid aanwezige negatieve energie, maar zal meestal tussen 20h30 en 21h00 zijn. Tijdens deze groepssessie via Zoom kunt u meer aandacht vragen voor specifieke problemen waar ik vervolgens direct energetisch naar kan kijken. Ook kunnen gevonden energetische oorzaken direct aangepakt worden, indien nodig, of kunt u advies krijgen hoe hier mee om te gaan vanuit energetisch oogpunt of hoe u dergelijke energetische problemen in de toekomst kunt voorkomen.

Inschrijving

Inschrijven is mogelijk door middel van het inschrijfformulier. De kosten voor deelname aan de schoningsavond bedragen € 35,00 per persoon. Door inschrijving en betaling geeft u aan op afstand energetisch geschoond te willen worden tijdens de eerstvolgende schoningsavond. Bovendien geeft het u de mogelijk op deze avond deel te nemen aan de groepssessie via Zoom, indien u dit wenst. De inloggegevens om hieraan deel te kunnen nemen ontvangt u via e-mail. 

De eerstvolgende schoningsavond:

  • 29 juli 2024
Mogelijkheid tot het stellen van vragen via Zoom

Annulering

Annulering met volledige restitutie is kosteloos mogelijk tot 24 uur voor de start van de schoningsavond, daarna blijft u bij annulering € 7,50 administratiekosten verschuldigd. Bij annulering ontvangt u het betaalde bedrag volledig of gedeeltelijk terug via dezelfde betaalmethode als die u gebruikt heeft bij de betaling. Annuleren is mogelijk door het sturen van een e-mail, waarna het bedrag zo snel mogelijk geretourneerd wordt, maar uiterlijk binnen 14 dagen. Aanwezigheid bij de groepssessie is optioneel, u kunt er ook voor kiezen enkel op afstand geschoond te worden. Zonder tijdig annuleringsbericht wordt u energetisch geschoond tijdens de schoning op afstand en blijft u het totale bedrag voor de activiteit verschuldigd, ook als u zelf niet actief deelneemt, omdat dit niet noodzakelijk is voor de werking van de energieschoning.

Betaling

Betaling van de kosten voor de schoningsavond vindt plaats als onderdeel van het inschrijfformulier en is daarmee voorwaarde voor inschrijving. Als betaalmethodes kunt u kiezen uit: iDeal, Bancontact, Credit card of overschrijving.

Ontspanning tijdens de energetische schoning

Kennismakingskorting

Graag wil ik zo veel mogelijk mensen helpen op hun energetisch pad en kennis laten maken met de energetische wereld. Daarom is er een kennismakingskorting mogelijk, bekijk hiervoor de tarieven pagina.

Bedenktijk

De wettelijke bedenktijd van 14 dagen voor consumenten is niet geldig bij inschrijving voor de schoningsavond omdat er sprake is van een dienst met betrekking tot vrijetijdsbesteding waarbij een duidelijk datum en tijd wordt afgesproken. Wel kunt u tot 24 uur voor de start van de schoningsavond gebruik maken van kosteloze annulering. Annuleren is mogelijk door het sturen van een e-mail.

Korting

Indien uw financiële situatie het niet toestaat de standaardprijs te betalen, kunt u korting aanvragen, bekijk voor meer informatie de tarieven pagina.

Privacy

Privacy is belangrijk, daarom is er een duidelijk privacybeleid opgesteld dat u op de website kunt lezen. Door inschrijving voor de schoningsavond gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens zoals aangegeven in dit Privacybeleid.

Indien u een probleem ondervindt bij het gebruik van het formulier of als u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen via e-mail.

Groepssessie via Zoom tijdens de schoningsavond