Inschrijven geleide meditatie

Informatiepagina inschrijving geleide meditatie

De geleide meditatie

De geleide meditatie is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de energetische wereld en de dingen die ik op deze site beschrijf in de praktijk te ervaren. De meditatie vindt 1 keer per maand plaats op een donderdagavond. Geïnteresseerden kunnen via e-mail op de hoogte worden gehouden van de geplande data, meldt je hiervoor aan voor de nieuwsbrief. De avonden starten om 19h30 en duren ongeveer 2 uur, o.a. afhankelijk van de nabespreking. Deze meditaties zijn door iedereen te volgen en bestaan uit twee onderdelen. Het eerste deel bestaat uit een energetisch schoning op afstand. Het tweede deel is de gezamenlijke geleide meditatie via Zoom.

Energetische schoning

Zoals gezegd starten we met een energetische schoning (om 19h30). Tijdens de energetische schoning worden alle deelnemers en hun directe omgeving geschoond en gecontroleerd op negatieve energie en beïnvloeding. Dit gebeurt op afstand, zonder direct contact. Probeer deze tijd te gebruiken om vast wat te ontspannen of de basistechnieken toe te passen zoals vermeld op de site: aarden, banden verbreken en jezelf beschermen.

Gezamenlijke meditatie

Rond 20h kan er ingelogd worden bij Zoom (inloggegevens ontvangt u na aanmelding via e-mail) voor de gezamenlijke geleide meditatie. Zodra wij klaar zijn met het schonen van de deelnemers, zullen ook wij inloggen bij Zoom. De exacte tijd is afhankelijk van het aantal deelnemers en de hoeveelheid aanwezige negatieve energie, maar zal meestal tussen 20h en 20h30 zijn. Vervolgens starten we met de gezamenlijke meditatie die ongeveer een half uur à drie kwartier zal duren, waarna we de avond zullen beëindigen met een nabespreking waarin belevenissen gedeeld kunnen worden en er vragen gesteld kunnen worden.

Inschrijving

Inschrijven is mogelijk door middel van het inschrijfformulier. De kosten voor de geleide meditatie bedragen € 35,00 per persoon (in plaats van € 44,50 ). Door inschrijving en betaling geeft u aan (online) aanwezig te willen zijn bij de eerstvolgende geleide meditatie en ontvangt u de inloggegevens via e-mail om deel te kunnen nemen. 

De eerstvolgende geleide meditatie:

  • 16 mei 2024

Annulering

Annulering met volledige restitutie is kosteloos mogelijk tot 24 uur voor de start van de geleide meditatie, daarna blijft u bij annulering € 7,50 administratiekosten verschuldigd. Bij annulering ontvangt u het betaalde bedrag volledig of gedeeltelijk terug via dezelfde betaalmethode als die u gebruikt heeft bij de betaling. Annuleren is mogelijk door het sturen van een e-mail, waarna het bedrag zo snel mogelijk geretourneerd wordt, maar uiterlijk binnen 14 dagen. Bij afwezigheid op het afgesproken moment zonder annuleringsbericht, blijft u het totale bedrag voor de activiteit verschuldigd.

Betaling

Betaling van de kosten voor de geleide meditatie vindt plaats als onderdeel van het inschrijfformulier en is daarmee voorwaarde voor inschrijving. Als betaalmethodes kunt u kiezen uit: iDeal, Bancontact, Credit card of overschrijving.

Meditatie in een gemakkelijke stoel
Gezamenlijke meditatie via Zoom

Bedenktijd

De wettelijke bedenktijd van 14 dagen voor consumenten is niet geldig bij inschrijving voor de geleide meditatie omdat er sprake is van een dienst met betrekking tot vrijetijdsbesteding waarbij een duidelijk datum en tijd wordt afgesproken. Wel kunt u tot 24 uur voor de start van de geleide meditatie gebruik maken van kosteloze annulering. Annuleren is mogelijk door het sturen van een e-mail.

Korting

Indien uw financiële situatie het niet toestaat de standaardprijs te betalen, kunt u korting aanvragen, bekijk voor meer informatie de tarieven pagina.

Privacy

Privacy is belangrijk, daarom is er een duidelijk privacybeleid opgesteld dat u op de website kunt lezen. Door inschrijving voor de geleide meditatie gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens zoals aangegeven in dit Privacybeleid.

Indien u een probleem ondervindt bij het gebruik van het formulier of als u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen via e-mail.