Overige betaling

Voor betaling van een niet-standaard bedrag

Voor de meeste activiteiten kunt u de specifieke betaalpagina’s gebruiken. Voor betaling van: telefonische consulten, consulten per e-mail, groepscursus en de maandelijkse activiteiten: oefenavond, workshop en regeneratie en meditatie.

Wilt u een ander bedrag betalen dan de standaard bedragen? Wellicht wilt u een fooi of een extraatje geven, liep het consult uit en wilt u daarvoor extra betalen, heeft u extra korting gekregen of heeft u oude betalingen openstaan, de redenen zijn legio. Via het onderstaand formulier bepaald u gemakkelijk zelf het bedrag dat u wilt betalen. Vergeet niet om als omschrijving in te vullen waar de betaling voor is met, indien van toepassing, de bijbehorende datum.

In verband met de betaalkosten is het minimum bedrag dat u met dit formulier kunt voldoen € 5. wilt u een kleiner bedrag voldoen? Combineer het met de betaling van een andere bedrag of neem contact op via e-mail.


Het bedrag dat u wilt betalen


Totaal: € -

Voor de betaling wordt u doorgestuurd naar een beveiligde pagina van Mollie. Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens zoals vermeld in het privacybeleid en met de algemene voorwaarden.